Overheidsopdrachten : Publieke Sector : 

De jurisprudentie van overheidsopdrachten

Bekijk de volledige lijst

Waarom?

Met deze training bent u op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van overheidsopdrachten dankzij een grondige analyse van de laatste arresten van de Raad van State.

Uw visie, beslissingen en aanbiedingen zullen dus gebaseerd zijn op de meest recente rechtspraak van de Zesde Kamer van de Raad van State, die haar activiteiten aan de regulering van overheidsopdrachten wijdt.

Deze opleiding biedt daarom de zeer verrijkende eigenheid van het samenbrengen van publiek van zowel privébedrijven als openbare entiteiten.

De uitwisselingen zijn dus altijd zeer nuttig en maken het mogelijk om alle facetten van de gepresenteerde cases concreet aan te pakken.

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij het opstellen van een offerte, in het bijzonder de controle vooraf, maar ook elke persoon die verantwoordelijk is voor het opstellen en controleren van een gemotiveerde gunningsbeslissing beslissing in het kader van een openbare opdracht.

Er is geen juridische voorkennis vereist, basiskennis van de aanbestedingsregels is ruim voldoende.

Voorkennis

Gevorderden

Programma

Volgens de arresten worden alle hoofdthema's (marktdocumenten en publicaties, scope rationae materiae & personae, selectie van kandidaten en inschrijvers, regelmatigheid van de inschrijvingen, toewijzing , ...) zeer concreet behandeld in de geanalyseerde arresten. 

De omstandigheden van de zaak worden uiteengezet en de toepasselijke wettelijke bepalingen en algemene beginselen worden herhaald om elke beslissing van de Raad van State toe te lichten.

Praktische informatie

Duur:
Dinsdag 11 december 2018
Prijs voor bedrijf : 450.00 € (excl. BTW)
Prijs voor overheid : 450.00 € (excl. BTW)
Inbegrepen: Up-to-date cursusmateriaal

  • Up-to-date cursusmateriaal

Meer informatie:

Extra informatie

Stay in touch!

  • Facebook
  • Twitter
  • linkedIn

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.